AANBOD

AANBOD
L

LOOPBAANADVIES

Een kort loopbaanadviestraject bestaat uit 5 sessies van een uur, de inzet van benodigde loopbaaninstrumenten, mail en/of telefonische ondersteuning. Het resultaat is een loopbaanactieplan waarmee jij jouw doelen gaat halen.

De individuele gesprekken vinden live in de Randstad of online plaats, ook een combinatie hiervan is mogelijk. Prijzen vanaf € 795,00*.

L

LOOPBAANCOACHING

Welke belemmeringen ervaar jij èn welke oplossingen heb je? Wat mij interesseert is wat jij kan doen om de cirkel te doorbreken. Ik geloof in ieders eigen kracht, soms is die echter wat ondergesneeuwd of verstopt onder een laag onzekerheid. We gaan samen op zoek en maken het helder, ik ondersteun waar nodig en jij komt in actie.

Je hebt niet altijd invloed op wat er op je pad komt, wél op hoe je er mee omgaat. Dat is waar het om draait. Ik help je te reflecteren op wat je doet en hoe je dat doet en vanuit welke overtuigingen. Wat kan je anders doen dan je tot nu deed? En welk effect zou je dan bereiken?

Een coachtraject is altijd maatwerk, samen bespreken we wat nodig is.

L

OUTPLACEMENT

Een outplacementtraject bestaat uit 8 sessies van een uur, de inzet van benodigde loopbaaninstrumenten, ongelimiteerde mail/telefonische ondersteuning. De doorlooptijd is in overleg maar gemiddeld 3 maanden. De individuele gesprekken vinden live in de Randstad of online plaats, ook een combinatie van beide is mogelijk. Prijzen vanaf € 1.150,00*.

We hebben als doel een nieuwe passende baan, of misschien wel het starten van je eigen onderneming. In ieder geval heb je alles in huis om je doelen op jouw manier te realiseren. 

Een korte samenvatting van de stappen:

 • Verwerken

  Samen kijken waar je nu staat en waar je heen wilt.

 • Oriënteren

  In deze fase gaan we op zoek naar wat je werkelijk wilt in je loopbaan. Het vergroten van zelfinzicht en zelfvertrouwen. Je brengt je sterktes en zwaktes, je waarden en wensen in beeld. Na deze fase beschik je over je persoonlijke actieplan.

 • De markt op!

  Welke acties doe je wanneer. Deze fase kenmerkt zich door Actie! Ik ondersteun je desgewenst bij het maken van een sterk en onderscheidend cv, het inzetten van social media, het gebruiken van je contacten, het voeren van een netwerkgesprek en sollicitatiegesprek. Dit mag individueel of in een training met andere baanzoekers, jij krijgt maatwerk afgestemd op je behoefte.

L

LOSSE GESPREKKEN

 • Online € 85,00* per uur.
 • Op locatie in de Randstad € 110,00* per uur.
 • Wandelcoaching in de Kennemerduinen: € 60,00* per uur.

Zowel in kleine groepjes als 1-op-1 trek ik regelmatig de duinen in om je loopbaanvragen te bespreken. Neem contact op voor data en tijdstippen.

*Alle prijzen zijn exclusief BTW

Bel, app, mail, of stuur me een LinkedIn-bericht en je krijgt op werkdagen binnen 24 uur antwoord. Ik spreek je graag voor een vrijblijvende kennismaking. Bel of app naar 06 – 234 85 447 of mail naar info@aktc.nl. Tot dan!

EEN GOED GESPREK

BEGINT HIER

06 234 85 447 

info@aktc.nl