OVER ANNEMARIE

OVER ANNEMARIE

In 2021 vierde ik het twintigjarig jubileum als loopbaanadviseur én tienjarig jubileum van mijn zelfstandig ondernemerschap. Na een mooie loopbaan als projectleider bij diverse grote bedrijven, gooide ik in 2001 het roer om. Vanuit de behoefte me te verdiepen in wat mensen drijft, volgde ik een opleiding tot loopbaanadviseur. Het vak greep me en liet me niet meer los, tot op de dag van vandaag. Mijn eerste vlieguren maakte ik bij het interne mobiliteitsbureau van een grote zorgverzekeraar. Vervolgens deed ik brede werkervaring op bij een trainings- en coachingsbureau in de uitvoering van outplacementprojecten en loopbaanadviestrajecten. Ook leerde ik er als trainer voor groepen te staan. En ik ging steeds meer van het loopbaanvak houden!

Vanuit de gedachte “een leven lang ontwikkelen” blijf ik nieuwe coachtechnieken leren in zowel kortdurende cursussen als volwaardige opleidingen. In 2022 haalde ik opnieuw een post-hbo diploma tot loopbaanadviseur, 20 jaar na mijn eerste opleiding in dit vak. Bij “Dé Loopbaanopleiding” vernieuwde, verbrede en verfriste ik mijn vakkennis. Sinds 2020 studeer ik daarnaast Psychologie aan de Open Universiteit. Tot slot blijf ik als NOLOC-lid verzekerd van actuele kennis op mijn vakgebied.

Toch ervaar ik het intensieve contact met mijn cliënten als mijn grootste leerschool. Of het nu gaat om (loopbaan)coaching, outplacementtrainingen of teamcoaching: de uiteenlopende vragen en behoeften die ik dagelijks tegenkom, houden mij alert en gefocust op resultaat.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. De duinen en het strand (bij mij om de hoek) zijn mijn favoriete plekken om te wandelen, hard te lopen of simpelweg te zitten en observeren. Ik beoefen al ruim 20 jaar met veel plezier yoga en verdiep me in ademoefeningen. Sinds enige tijd organiseer ik “Wandelen in de duinen met je loopbaanvraag”. Dit zijn wandelingen waarbij ik 1-op-1 of met een kleine groep de duinen inga en in de inspirerende natuur loopbaanvragen bespreek. We beleven het hier en nu en zoeken naar metaforen in de natuur die jou helpen je loopbaanvraag te beantwoorden. Niet zweverig, maar juist aards en concreet. Wat tevens een mooie omschrijving is van mijn persoonlijkheid!

Ik hou van samenwerken, dat doe ik op diverse fronten en met velen in mijn netwerk al jarenlang.

EEN GOED GESPREK

BEGINT HIER

06 234 85 447 

info@aktc.nl